Datum

jun 22 2019
Expired!

Tijd

12:00 pm - 4:00 pm

Kosten

25 p.p.

Labels

Shoubo Ternat

Shuai Jiao & Shoubo stage Ternat, België

SHUAI JIAO & SHOU BO stage o.l.v. Christophe Uyttersprot

In samenwerking met de school Shou Bo uit Ternat, België zal er op 22 juni een Shuai Jiao stage plaats gaan vinden. Een stage die daarom kort terug gaat naar wat er is geleerd op de voorgaande stages en daarnaast net een stapje verder gaat ter voorbereiding op de stages die daarna zullen volgen. Shuai Jiao (Chinees worstelen/takedown) is één van de componenten van alle Wushu stijlen.

Shuai Jiao – Shou Bo België:

Weblink: www.shoubo.be

Dirk Crokaert, introduceerde in 2000 het Shuai Jiao in België. Shoubo.be werd in 2012 opgericht door Christophe Uyttersprot en Kris Van Den Broeck, beiden leerlingen van Dirk. Samen met Dirk kregen we de kans om op regelmatige basis bij Yuan Zumou te trainen. Kris en Christophe namen onder leiding van Dirk succesvol deel aan verschillende internationale Shuai Jiao wedstrijden. 

Meester Yuan Zumou:

Is de bron van het Shuai Jiao in Europa en de ontwikkelaar van de Chineese gevechtsport Shou Bo.Hij trainde als professioneel Shai Jiao atleet in het Centrum van de krijgskunten van Shanghaï (Ti Yu Gong). Yuan Zumou werd Chinees kampioen terwijl hij zijn studies lichamelijke opvoeding vervolmaakte en de titel van Meester behaalde. Op zijn beurt werd hij Shuai Jiao trainer in het Centrum van de krijgskunten van Shanghaï (Ti Yu Gong). Acht Shuai Jiao-atleten werden onder zijn leiding kampioen van China. In 1985 vestigde hij zich in Frankrijk, waar hij tot op heden nog steeds Shuai Jiao-atleten vormt en stages geeft. Hij organiseerde tevens talrijke internationale wedstrijden en gaf o. a. demonstraties op het Krijgskunsten Gala te Bercy. Grootmeester Yuan Zumou groeide wereldwijd uit als een autoriteit in het Shuai Jiao…

Meer informatie over Meester Yuan Zumou is te vinden op: Meester Yuan Zumou

Voor de stage van 22 juni zijn 26 plekken beschikbaar gesteld. Op voorhand registreren is noodzakelijk.

Download inschrijf document

Berichtgeving CCTV stage afgelopen 10 maart

Video samenvatting stage afgelopen 10 maart

Wanneer: 22 juni 2019
Tijdstip stage: 12:00 tot 16:00 incl.
Kosten: €25 p.p.
Locatie: Sporthal Ternat, P. Van Cauwelaertstraat 40
1740 Ternat, België
Aanmelden: mailto:info@vanarkacademie.nl (onderwerp: “Shuai Jiao stage”)
Inschrijfperiode: uiterlijk 15 juni 2019

Na aanmelding ontvangt je nog bericht als bevestiging. Indien je nog vragen hebt zijn we uiteraard bereid om een toelichting te geven. Wij zijn te bereiken via de mail of telefonisch.
Mocht je net zo enthousiast zijn als wij over de stage dan verzoeken wij je vriendelijk uiterlijk voor 15 juni en bevestiging te sturen van deelname.

Urenschema

Schema

12:00 - 13:45
Stage
1ste stage gedeelte
13:45 - 14:00
Lunch / Break
Lunch
14:00 - 16:00
Stage
2de stage gedeelte